Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Fakat kullanıcı nüshası 50 kişbol sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Meraklı bir mimar veya yangın güvenliği mütehassısından payanda alarak, gereksinimleriniza ve yöresel düzenlemelere tatminkâr bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem yamanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Cümle çışitaların ve ulaşım yollarının horda belirtilen şartlara amelî olması gerekir:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı Yangın Kapısı kalitesiyle sahip edinmek; dayanıklı, estetik baplara en şık fiyatlarla malik yürütmek bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilim alabilirsiniz.

Kaçış bâtınin kullanılmasına destur verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve başka binalarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü indinde duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Erişim kolaylığı temin etmek yalnızçlı yapılmış merdivenlerin dışında güç eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşantı uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri süresince in barındıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page